Pestosnurrer med chorizo

Samlet tid ca. 90 minutter

Pestosnurrer med chorizo er en god snack, som du kan bruge til både tapasbordet, i madpakken eller til picnic. Snurrerne får den grønne farve fra spinat i dejen, og så bliver de dejlig saftige og bløde.

Pestosnurrer med chorizo
Forberedelsestid
30 min.
Samlet tid
90 min.
Opskriften indeholder
Tapas Chorizopølse

Ingredienser

100gr spinat

2dl vand

50gr smør

3dl yoghurt naturel

25gr gær

500gr hvedemel

1knivspids salt

1.5dl grøn pesto

100gr revet mozzarella

300gr Tapas Chorizopølse

Fremgangsmåde

Blend spinat og vand.

Smelt smør i en gryde. Tag gryden af varmen og tilsæt spinatvandet.

Hæld blandingen i en røreskål og smuldr gæren i.

Tilsæt yoghurt naturel, hvedemel og salt og rør dejen til den er glat. Dejen skal ikke klistre.

Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i 30-60 minutter.

Rul dejen ud på et meldrysset bord til en firkantet plade, cirka 35×45 cm.

Smør pesto på og drys med ost og finthakket chorizo.

Fold 1/3 del af dejen ind over fyldet fra den korteste ende. Fold igen 1/3 af dejen indover, så dejen nu er i tre lag.

Skær dejen ud i 10-12 strimler. Træk lidt i strimlerne. Sno hver strimmel stramt og form til en snurre. Fold enden af dejen under snurren og fastgør de to ender til hinanden.

Læg snurrerne på en plade med bagepapir og lad dem hæve lunt og tildækket i 30 minutter.

Bag snurrerne ved 220 grader i cirka 15 minutter. Køl dem af på en rist.

Opskriften indeholder:
Tapas Chorizopølse

175 G | 39.95 DKK

Del denne opskrift