Pestosnurrer med chorizo
Samlet tid ca. 90 minutter
Pestosnurrer med chorizo er en god snack, som du kan bruge til både tapasbordet, i madpakken eller til picnic. Snurrerne får den grønne farve fra spinat i dejen, og så bliver de dejlig saftige og bløde.
Pestosnurrer med chorizo
Ingredienser
100gr spinat
2dl vand
50gr smør
3dl yoghurt naturel
25gr gær
500gr hvedemel
1knivspids salt
1.5dl grøn pesto
100gr revet mozzarella
300gr Tapas Chorizopølse
Fremgangsmåde
Blend spinat og vand.
Smelt smør i en gryde. Tag gryden af varmen og tilsæt spinatvandet.
Hæld blandingen i en røreskål og smuldr gæren i.
Tilsæt yoghurt naturel, hvedemel og salt og rør dejen til den er glat. Dejen skal ikke klistre.
Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i 30-60 minutter.
Rul dejen ud på et meldrysset bord til en firkantet plade, cirka 35×45 cm.
Smør pesto på og drys med ost og finthakket chorizo.
Fold 1/3 del af dejen ind over fyldet fra den korteste ende. Fold igen 1/3 af dejen indover, så dejen nu er i tre lag.
Skær dejen ud i 10-12 strimler. Træk lidt i strimlerne. Sno hver strimmel stramt og form til en snurre. Fold enden af dejen under snurren og fastgør de to ender til hinanden.
Læg snurrerne på en plade med bagepapir og lad dem hæve lunt og tildækket i 30 minutter.
Bag snurrerne ved 220 grader i cirka 15 minutter. Køl dem af på en rist.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift