Filodejsruller med spinat og feta
Samlet tid ca. 40 minutter
Vi har lavet et tvist på det klassiske pølsehorn med disse, der er lavet af filodej og tilføjet en lækker blanding af spinat, rødløg, hvidløg og feta. De sprøde pølsehorn er perfekte som en let snack, til madpakken eller som en del af en tapasanretning. Kombinationen af det sprøde filodej, den cremede feta og den saftige pølse giver en smagfuld oplevelse, som hele familien vil elske.
Filodejsruller med spinat og feta
Forberedelsestid
20 min.
Tilberedningstid
20 min.
Samlet tid
40 min.
Ingredienser
- 16brunchpølser
- 8plader filodej
- 2fed hvidløg
- 2rødløg
- 2spsk. olivenolie
- 500g spinat
- 300g feta
- 50g smør
- 2spsk. sesamfrø
- 250g græsk yoghurt
- 1bdt. dild
- Salt & peber
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 210 grader.
- Hak hvidløg og rødløg og svits i olivenolie.
- Tilføj spinat og steg til spinaten falder sammen.
- Krydr med salt og peber og bland smuldret feta i.
- Del filodejen i to aflange firkanter.
- Læg lidt af blandingen med spinat og feta på sammen med en brunchpølse. Rul filodej stramt hen over. Gentag for alle 16 brunchpølser.
- Pensl pølsehornene med smeltet smør og drys med sesamfrø.
- Bag på en bageplade i cirka 15 minutter til de er gyldne og sprøde.
- Server evt. med en dip af græsk yoghurt, frisk dild, salt og peber.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift