Reste-salat med grøntsager og spegepølse

Samlet tid ca. 20 minutter

Brug dine rester fra køleskabet og lav en fantastisk og nem blanding til madpakken. Her har vi brugt broccolistok, soltørrede tomater, daggammelt brød og Sønderjysk Spegepølse. Du kan variere det alt efter, hvilke rester du har i køleskabet.

Reste-salat med grøntsager og spegepølse
Forberedelsestid
10 min.
Tilberedningstid
10 min.
Samlet tid
20 min.

Ingredienser

  • Grøntsagsrester
  • Daggammelt brød
  • Rester af spegepølse, f.eks. Sønderjysk Spegepølse

Fremgangsmåde

  1. Hak dine grøntsagsrester fint og bland dem sammen.
  2. Rist en rest daggammelt brød.
  3. Skær din spegepølserest i tern. Du kan enten blande det sammen med dine grøntsagsrester eller servere ved siden af.
Opskriften indeholder:
Sønderjysk spegepølse
Sønderjysk Spegepølse 600 g

600 G | 119 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift