Rosmarin boller med pålæg
Samlet tid ca. 90 minutter
En lun, friskbagt bolle, lidt ost, smør og lækre spegepølser på et bræt, så har du en skøn natmad. Prøv de lækre boller med soltørret tomat.
Rosmarin boller med pålæg
Forberedelsestid
70 min.
Samlet tid
90 min.
Ingredienser
25g gær
3.5dl lunken vand
1dl soltørrede tomater
2tsk. salt
1spsk. olivenolie
400g hvedemel
100g groft mel
Pynt: Rosmarin, salt, oliven, soltørret tomat
Fremgangsmåde
Opløs gæren i lunken vand.
Dryp tomaterne af i en si og hæld dem i dejen sammen med salt, olie og hvedemel.
Lad dejen hæve i ca. 60 min.
Del dejen i 16 stykker og lav 16 boller. Tryk bollerne ud til små̊ brød og top dem lidt forskelligt med rosmarin, salt, oliven og soltørrede tomater.
Bag dem i ovnen i 10 – 12 minutter ved 225 grader.
Server med et udvalg af vores lækre spegepølser.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift