Grønne knæk til tapas

Samlet tid ca. 40 minutter
Et sprødt knækbrød med spinat serveret med Slagter Lampes spegepølser og syltede agurker er lækkert som snack til natmad og tapas.
Grønne knæk til tapas
Forberedelsestid
20 min.
Samlet tid
40 min.

Ingredienser

1.5dl A38

200g spinat

6dl hvedemel

0.5tsk. hjortetakssalt

1tsk. fennikelfrø

1spsk. salt

1spsk. nigellafrø

Fremgangsmåde

Blend A38 og spinat.

Knus fennikelfrøene, bland alle tørre ingredienser sammen, bland A38 i og saml dejen.

Del dejen i 2 og rul den tyndt ud på ekstra mel.

Skær dejen i lange stænger ca. 4 x 25 cm og løft dem forsigtigt over på bagepapir.

Prik dem med en gaffel.

Bag dem i ovnen ved 180 grader i ca. 20 min.

Server spegepølser med knækbrød, mayonnaise og syltede skoleagurk chunks.

Opskriften indeholder:
Sønderjysk spegepølse
Sønderjysk Spegepølse 600 g

600 G | 119 DKK

Læg i kurv
Åleroeget Spegepølse
Ålerøget spegepølse

550 G | 119 DKK

Læg i kurv
Oksespegepølse fra Slagter Lampe
Oksespegepølse, 600 g

600 G | 159 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift