Sliders med Krosalami

Samlet tid ca. 20 minutter
Sliders er altid et hit til gæsterne og kan kombineres med alt slags pålæg. Her har vi brugt Krosalamien, som sammen med ærtemolen giver et festligt look til dine sliders. Prøv også med vores Sønderjysk Spegepølse.
Sliders med Krosalami
Forberedelsestid
5 min.
Samlet tid
20 min.
Opskriften indeholder
Sønderjysk Spegepølse 600 g

Ingredienser

6stk. sliders eller små boller

12skiver Krosalami

6salatblade

200g grønne ærter

Saft og skal af 1 citron

1knsp. salt

Lidt peber

4spsk. olivenolie

Fremgangsmåde

Blend optøede ærter med citronsaft og skal, salt og peber og en smule olivenolie.

Smør bollerne med ærteblandingen, læg et salatblad på nederste bolle og fold 2 stk. Krosalami, der lægges mellem bollerne.

Sæt en pind gennem bollen og server på bræt.

Opskriften indeholder:
Sønderjysk spegepølse
Sønderjysk Spegepølse 600 g

600 G | 119 DKK

Læg i kurv
Krosalami Skiveskåret

Se mere
Del denne opskrift