Grønne knæk til tapas
Samlet tid ca. 40 minutter
Et sprødt knækbrød med spinat serveret med Slagter Lampes økologiske spegepølser og syltede agurker er lækkert som snack til natmad og tapas.
Grønne knæk til tapas
Forberedelsestid
20 min.
Samlet tid
40 min.
Opskriften indeholder
Produkter fra Slagter Lampes udvalg Ingredienser
1.5dl A38
200g spinat
6dl hvedemel
0.5tsk. hjortetakssalt
1tsk. fennikelfrø
1spsk. salt
1spsk. nigellafrø
Fremgangsmåde
Blend A38 og spinat.
Knus fennikelfrøene, bland alle tørre ingredienser sammen, bland A38 i og saml dejen.
Del dejen i 2 og rul den tyndt ud på ekstra mel.
Skær dejen i lange stænger ca. 4 x 25 cm og løft dem forsigtigt over på bagepapir.
Prik dem med en gaffel.
Bag dem i ovnen ved 180 grader i ca. 20 min.
Server spegepølser med knækbrød, mayonnaise og syltede skoleagurk chunks.
Opskriften indeholder:
Økologisk Sønderjysk Spegepølse
Se mere
Del denne opskrift