Tapas til natmad

Samlet tid ca. 30 minutter
Vores spegepølser har den perfekte størrelse og tørhed til en tapas anretning. Pift din anretning op med sprøde porrer, oliven og wasabi mayo. Server brød og chips til sammen med et koldt glas øl.
Tapas til natmad
Forberedelsestid
20 min.
Samlet tid
30 min.
Opskriften indeholder
Oksespegepølse, 600 gPebersalami

Ingredienser

Oksespegepølse

Pebersalami

1glas grønne oliven

200g kartoffelchips

1dl mayonnaise

0.5tsk. wasabi

1porre

1l olie

Fremgangsmåde

Skær pølserne i mundrette stykker, rør mayonnaise med wasabi.

Skær porrer i julienne og frituresteg dem sprøde.

Server et bræt med pølser, oliven, chips, wasabi mayonnaise og crispy porrer.

Opskriften indeholder:
Oksespegepølse fra Slagter Lampe
Oksespegepølse, 600 g

600 G | 159 DKK

Læg i kurv
Slagter Lampe Pebersalami
Pebersalami

250 G | 49 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift