Tapas til natmad

Samlet tid ca. 30 minutter
Vores økologiske spegepølser har den perfekte størrelse og tørhed til en tapas anretning. Pift din anretning op med crispy porrer, oliven og wasabi mayo. Server brød og chips til sammen med et koldt glas øl.
Tapas til natmad
Forberedelsestid
20 min.
Samlet tid
30 min.

Ingredienser

ØKO Oksespegepølse

ØKO Peber Salami

ØKO Urtesalami

1glas grønne oliven

200g kartoffelchips

1dl mayonnaise

0.5tsk. wasabi

1porre

1l olie

Fremgangsmåde

Skær pølserne i mundrette stykker, rør mayonnaise med wasabi.

Skær porrer i julienne og frituresteg dem sprøde.

Server et bræt med pølser, oliven, chips, wasabi mayonnaise og crispy porrer.

Opskriften indeholder:
Oksespegepølse, 600 g

600 G | 159 DKK

Læg i kurv
Tapas Fennikelsalami

225 G | 59 DKK

Læg i kurv
Tapas Hvidløgssalami

225 G | 0 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift