Grønne knæk til tapas

Samlet tid ca. 40 minutter

Et sprødt knækbrød med spinat serveret med Slagter Lampes økologiske spegepølser og syltede agurker er lækkert som snack til natmad og tapas.

Grønne knæk til tapas
Forberedelsestid
20 min.
Tilberedningstid
20 min.
Samlet tid
40 min.

Ingredienser

  • 1.5dl A38
  • 200g spinat
  • 6dl hvedemel
  • 0.5tsk. hjortetakssalt
  • 1tsk. fennikelfrø
  • 1spsk. salt
  • 1spsk. nigellafrø

Fremgangsmåde

  1. Blend A38 og spinat.
  2. Knus fennikelfrøene, bland alle tørre ingredienser sammen, bland A38 i og saml dejen.
  3. Del dejen i 2 og rul den tyndt ud på ekstra mel.
  4. Skær dejen i lange stænger ca. 4 x 25 cm og løft dem forsigtigt over på bagepapir.
  5. Prik dem med en gaffel.
  6. Bag dem i ovnen ved 180 grader i ca. 20 min.
  7. Server spegepølser med knækbrød, mayonnaise og syltede skoleagurk chunks.
Opskriften indeholder:
Økologisk Sønderjysk Spegepølse

Se mere
Del denne opskrift