Kartoffeltærte med bacon

Samlet tid ca. 40 minutter

Kartoffeltærte med moste kartofler som bund og fyld af sprød tørsaltet bacon, stegt squash, æg og cremet ost. Opskriften er nem at lave og smager helt fantastisk. Du kan vælge at følge opskriften eller bruge dine forskellige rester til at lave en smagfuld tøm-køleskabet tærte. Server kartoffeltærten som en del af et frokostbord eller spis den til aftensmad med en frisk salat til.

Kartoffeltærte med bacon
Forberedelsestid
15 min.
Tilberedningstid
25 min.
Samlet tid
40 min.

Ingredienser

  • 20g smør
  • 400g kogte kartofler
  • 150g Tørsaltet Bacon
  • 0.5squash
  • 5forårsløg
  • 4æg
  • 1dl hytteost
  • 2dl revet ost
  • 1tsk. timian
  • 1tsk. salt
  • 1tsk. peber
  • Purløg

Fremgangsmåde

  1. Smør en tærteform med smeltet smør.
  2. Kom de kogte kartofler i formen og lav en tærtebund med kant ved at mose kartoflerne med bunden af et glas, så de knuses, men stadig hænger sammen. Du kan sagtens bruge en rest af kogte kolde kartofler til opskriften.
  3. Skær bacon i tern og rist på en tør pande.
  4. Skær squash i tern og tilføj dem til panden i et par minutter.
  5. Rens forårsløg og skær i små stykker.
  6. Fordel bacon, squash og forårsløg over de moste kartofler.
  7. Bland æg, hytteost, revet ost, timian, salt og peber og hæld over kartoffelbunden.
  8. Bag tærten i 20 minutter ved 200 grader varmluft, eller til den er gylden og færdigbagt.
  9. Pynt evt. med hakkede purløg.
Opskriften indeholder:
Tørsaltet Bacon

400 G | 59.95 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift