Minitærter m. kålpølse
Samlet tid ca. 40 minutter
Små lune tærter vækker alting begejstring på frokostbordet. Prøv disse skønne tærter med den røgede kålpølse og purløg.
Minitærter m. kålpølse
Ingredienser
2ruller tærtedej
3æg
200g creme fraiche
0.5bundt purløg
salt & peber
4Kålpølser
Fremgangsmåde
Kog kålpølserne i 5 min. og lad dem hvile i vandet i 15 min. Tag dem op af vandet til afkøling.
Stik cirkler af tærte dejen med et glas, læg dejen i en smurt muffin form.
Hak purløg fint.
Pisk med en gaffel æg, creme fraiche, salt og peber sammen i en skål og tilsæt purløg.
Fyld formene ½ op og tilsæt tynde skiver af kålpølse.
Bag i ovn på midterste rille i 20 minutter ved 200 grader.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift