Æggemuffins med brunchpølser
Samlet tid ca. 15 minutter
Æggemuffins er gode til brunchbordet eller i madpakken. Du kan sagtens bruge rester fra køleskabet og tilføje lidt forskelligt. Vi har brugt vores chorizo brunchpølser for at give mere smag, men du kan også sagtens bruge vores almindelige brunchpølser.
Æggemuffins med brunchpølser
Forberedelsestid
15 min.
Tilberedningstid
0 min.
Samlet tid
15 min.
Ingredienser
- 4æg
- 2dl mælk
- 1rødløg
- 1/2 rød peberfrugt
- 1spsk. røget paprika
- 2kogte kartofler
- 2forårsløg
- 4spsk. revet ost
- 8brunchpølser
- 1/4 tsk. cayennepeber
- Salt & peber
Fremgangsmåde
- Pisk æg, mælk, paprika og cayennepeber sammen.
- Skær løg, peberfrugt, forårsløg og kogte kartofler fint.
- Skær brunchpølserne i skiver.
- Fordel de hakkede grøntsager i muffinsforme.
- Tilføj skiver af brunchpølse, revet ost og hæld æggemassen over.
- Bag i ovnen ved 180 grader i cirka 15 minutter.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift