Pizza med Fennikelsalami, oliven og rucola
Samlet tid ca. 20 minutter
Pizza med fennikelsalami, oliven og rucola er en pizza, der kombinerer klassiske smage på en lækker og enkel måde. Den krydrede fennikelsalami, de saftige oliven og den friske rucola skaber tilsammen en hjemmelavet pizza, der både smager og ser fantastisk ud. Brug gerne vores biga pizzadej, der skal forberedes 2 dage i forvejen, så får du en sprød og smagfuld bund.
Pizza med Fennikelsalami, oliven og rucola
Forberedelsestid
15 min.
Tilberedningstid
5 min.
Samlet tid
20 min.
Ingredienser
- 4pizzadeje á 275 g
- 0.5dl tomatsauce
- 75g mozzarella
- 0.5Tapas Fennikelsalami
- 1dl oliven
- 1spsk. olivenolie
- 50g rucola
- 1spsk. balsamico glace
- 1dl revet parmesan
Fremgangsmåde
- Find din forberedte Slagter Lampe biga pizzadej frem.
- Dræn mozzarella ved at dele den i flere stykker og læg i en si.
- Skær Tapas Fennikelsalami i så tynde skiver som muligt.
- Forbered pizzadejen ved at presse fra midten af dejen, undgå at ramme kanten.
- Smør med tomatsauce, fordel mozzarellaen, top med skiver af Fennikelsalami og oliven. Dryp med olivenolie.
- Bag i en pizzaovn i ca. 90 til 120 sekunder eller på bagestål i en ovn i ca. 6 minutter ved max varme.
- Server med rucola på toppen sammen med balsamico glace og parmesan.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift