Sønderjysk pizza med Kålpølse
Samlet tid ca. 60 minutter
Sønderjysk pizza er en lækker kombination af røget Kålpølse, kartofler, pesto og spinat. Den er nem at lave og smager fantastisk.
Sønderjysk pizza med Kålpølse
Ingredienser
1portion dej
1stk. Kålpølse i skiver
60g revet ost
1dl spinat
1stk. mellemstor kartoffel kogt, evt. fra dagen før
0.5dl grøn pesto
1kvist rosmarin
Fremgangsmåde
Du kan lave 6 små pizzaer af denne portion dej.
500 g mel
25 g gær
3,5 dl lunkent vand
1 knivspids salt
1 spsk. olie
Rør gæren ud i det lunkne vand og tilsæt øvrige ingredienser. Stil dejen et lunt sted med et viskestykke over. Lad dejen hæve i 30 minutter.
Forbag evt dejen med pesto i 3-4 minutter.
Start så med revet ost, kartoffelskiver og spinat samt Kålpølse og top med rosmarin.
Bages ved høj varme i ca. 5-6 minutter 230-250 grader.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift