Sommer snackbrød

Samlet tid ca. 25 minutter
Lav lækre mini landgangsbrød til din tapas med ristet brød, pesto og vores spegepølser og chorizopølse, der passer godt i størrelse og smag.
Sommer snackbrød
Forberedelsestid
15 min.
Samlet tid
25 min.

Ingredienser

Et bundt blegselleri

Et bundt små friske gulerødder

Et bundt asparges broccoli

200g blandede tomater

400g Ærter i bælg

1glas pesto

Brød eller flutes

Slagter Lampes Økologiske spegepølser og chorizo

Fremgangsmåde

Klargør alle grøntsager og skær dem i mundrette bidder.

Rist skiver af brød eller flutes og smør med pesto. Læg derpå forskellige økologiske spegepølser, f.eks. et par skiver ØKO Sønderjysk spegepølse, ØKO oksespegepølse og chorizo pølse. Det giver et flot indbydende farvespil på dine brød.

Anret det hele på et flot fad og server evt. din yndlings dressing til som dip.

Opskriften indeholder:
Hvidløgsspegepølse
Hvidløgsspegepølse

600 G | 119 DKK

Læg i kurv
Oksespegepølse fra Slagter Lampe
Oksespegepølse, 600 g

600 G | 159 DKK

Læg i kurv
Tapas Chorizopølse

175 G | 39.95 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift