Sommer snackbrød

Samlet tid ca. 25 minutter

Lav lækre mini landgangsbrød til din tapas med ristet brød, pesto og vores spegepølser og tapaspølser, der passer godt i størrelse og smag.

Sommer snackbrød
Forberedelsestid
15 min.
Tilberedningstid
10 min.
Samlet tid
25 min.

Ingredienser

  • Et bundt bladselleri
  • Et bundt små friske gulerødder
  • Et bundt asparges broccoli
  • 200g blandede tomater
  • 400g ærter i bælg
  • 1glas pesto
  • Brød eller flutes
  • Forskellige spegepølser og tapaspølser

Fremgangsmåde

  1. Klargør alle grøntsager og skær dem i mundrette bidder.
  2. Rist skiver af brød eller flutes og smør med pesto.
  3. Læg derpå forskellige spegepølser, vi har brugt vores Hvidløgsspegepølse, Oksespegepølse og Tapas Jalapeñosalami. Det giver et flot indbydende farvespil på dine brød.
  4. Anret det hele på et flot fad og server evt. din yndlings dressing til som dip.
Opskriften indeholder:
Oksespegepølse fra Slagter Lampe
Oksespegepølse, 600 g

600 G | 169 DKK

Læg i kurv
Hvidløgsspegepølse
Hvidløgsspegepølse

600 G | 119 DKK

Læg i kurv
Tapas Jalapeñosalami

225 G | 59 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift