Sommer snackbrød
Samlet tid ca. 25 minutter
Lav lækre mini landgangsbrød til din tapas med ristet brød, pesto og vores spegepølser og tapaspølser, der passer godt i størrelse og smag.
Sommer snackbrød
Forberedelsestid
15 min.
Tilberedningstid
10 min.
Samlet tid
25 min.
Ingredienser
- Et bundt bladselleri
- Et bundt små friske gulerødder
- Et bundt asparges broccoli
- 200g blandede tomater
- 400g ærter i bælg
- 1glas pesto
- Brød eller flutes
- Forskellige spegepølser og tapaspølser
Fremgangsmåde
- Klargør alle grøntsager og skær dem i mundrette bidder.
- Rist skiver af brød eller flutes og smør med pesto.
- Læg derpå forskellige spegepølser, vi har brugt vores Hvidløgsspegepølse, Oksespegepølse og Tapas Jalapeñosalami. Det giver et flot indbydende farvespil på dine brød.
- Anret det hele på et flot fad og server evt. din yndlings dressing til som dip.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift