Sommer snackbrød
Samlet tid ca. 25 minutter
Lav lækre mini landgangsbrød til din tapas med ristet brød, pesto og vores økologiske spegepølser og chorizopølse, der passer godt i størrelse og smag.
Sommer snackbrød
Forberedelsestid
15 min.
Samlet tid
25 min.
Ingredienser
Et bundt blegselleri
Et bundt små friske gulerødder
Et bundt asparges broccoli
200g blandede tomater
400g Ærter i bælg
1glas pesto
Brød eller flutes
Slagter Lampes Økologiske spegepølser og chorizo
Fremgangsmåde
Klargør alle grøntsager og skær dem i mundrette bidder.
Rist skiver af brød eller flutes og smør med pesto. Læg derpå forskellige økologiske spegepølser, f.eks. et par skiver ØKO Sønderjysk spegepølse, ØKO oksespegepølse og chorizo pølse. Det giver et flot indbydende farvespil på dine brød.
Anret det hele på et flot fad og server evt. din yndlings dressing til som dip.
Opskriften indeholder:
Chorizopølse skiveskåret
Se mere
Del denne opskrift