Syltet blomme med chorizo

Samlet tid ca. 20 minutter

Den krydrede og røgede chorizopølse nydes på ristet brød smurt med grøn pesto. Dertil er det lækkert med syltede blommer. Den søde smag fra blommerne passer perfekt til tapas og det salte køkken generelt.

Syltet blomme med chorizo
Forberedelsestid
20 min.
Tilberedningstid
0 min.
Samlet tid
20 min.

Ingredienser

  • 6mørke blommer
  • 150g rørsukker
  • 0.5citron
  • 2stjerne anis
  • 0.5stang vanilje
  • 4dl æblejuice
  • Salt

Fremgangsmåde

  1. Kog sukker med juice og vanilje samt anis.
  2. Riv og pres citron ned i væsken, tilsæt en knivspids salt.
  3. Skyl og del blommerne, fjern stenen. Overhæld blommerne med den varme væske og lad dem trække et døgn på køl.
  4. Blommerne kan bruges til mange retter som tilbehør og som topping på en lækker chorizomad.
Opskriften indeholder:
Tapas Chorizopølse

175 G | 39.95 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift