Grevefedt
Vi fremstiller Grevefedt nøjagtigt, som da vi åbnede i 1939. Den fantastiske smag med mange fedtegrever er uundværlig på frokostbordet og understreger den gode smag af både sild, spegepølse og andre frokostklassikere.
Ikke tilsat gluten
Produceret i Danmark
Ingredienser
Til 100 g færdigvare er anvendt: Svinespæk, svinefedt og røget svinespæk 124 g, salt. Kød fra EU.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi | 3586 KJ / 872 kcal |
Fedt | 95 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 40 g |
Kulhydrat | <0,5 g |
- heraf sukkerarter | <0,5 g |
Protein | 3,8 g |
Salt | 0,35 g |
Opbevaring
Opbevaring: I køleskab ved højst +5° C
Holdbarhed efter åbning: 30 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato
Holdbarhed efter åbning: 30 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato
Kvalitet gør en forskel
Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.
Læs merePrisvindende pølser
Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.
Læs mere