Kålpølser

En ægte sønderjysk specialitet med svine- og oksekød af højeste kvalitet og med vores egen krydderiblanding. Kog de smagfulde kålpølser i 5 min. og lad dem trække i vandet i 20 min. Prøv også at grille vores kålpølser, det fremhæver den krydrede smag.

Til 100g færdigvare er anvendt: Ingredienser: Svinekød 84 g , oksekød 21 g, salt, konserveringsmidler (E325, E250) krydderier, antioxidant (E301), rom, krydderiekstrakter, svinetarm. Røget. Kød fra EU. Pakket i beskyttende atmosfære.

Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.

Energi KJ / kcal
Fedt g
- heraf mættede fedtsyrer g
Kulhydrat g
- heraf sukkerarter g
Protein g
Salt g
Opbevaring: I køleskab ved højst +5° C

Holdbarhed efter åbning: 3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato

Kvalitet gør en forskel

Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.

Læs mere

Prisvindende pølser

Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.

Læs mere