Hotdogpølser

Vores klassiske hotdogpølse bliver stadig fremstillet, som den blev lavet i den gamle Slagter Lampe slagterforretning. Hotdogpølsen har slagterkvalitet og er fremstillet efter den originale opskrift, med de bedste råvarer. Uundværlig i en klassisk rød hotdog.

Svinekød 68%, oksekød 12%, vand, kartoffelmel, salt, løg, krydderier, dextrose, stabilisator (E450), gærekstrakter, antioxidant (E301), krydderiekstrakter, smagsforstærker (E621), konserveringsmiddel (E250), farvestof (E120, E160b), lammetarm. Røget og kogt. Kød fra EU. Pakket i beskyttende atmosfære.

Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.

Energi 1099 KJ / 265 kcal
Fedt 21 g
- heraf mættede fedtsyrer 8,7 g
Kulhydrat 4,9 g
- heraf sukkerarter 1,3 g
Protein 13 g
Salt 2,8 g
Opbevaring: I køleskab ved højst +5° C

Holdbarhed efter åbning: 3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato

Kvalitet gør en forskel

Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.

Læs mere

Prisvindende pølser

Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.

Læs mere