Pasta carbonara
Samlet tid ca. 25 minutter
Pasta carbonara er en af de mest elskede italienske retter, og det er ikke uden grund. Med sin cremede sauce, sprøde bacon og et strejf af parmesan er den både simpel og luksuriøs på samme tid. Vores opskrift på pasta carbonara kræver få ingredienser, som de fleste allerede har i køkkenet, og den er klar på under 30 minutter. Perfekt til både travle hverdagsaftener og hyggelige middage.
Pasta carbonara
Ingredienser
200gr Tørsaltet Bacon
250gr spaghetti
1dl fløde
2æg
100gr revet parmesan ost
Friskkværnet sort peber
Fremgangsmåde
Kog spaghetti efter anvisning på pakken.
Skær bacon i tern og steg på en varm pande.
Tilsæt fløde og lad det bruse lidt på panden.
Tag nu panden af varmen og tilføj æg og den kogte pasta. Rør det godt sammen.
Tilsæt 50 gr revet parmesan ost og rør det hele sammen.
Server med mere revet parmesan ost og masser af friskkværnet sort peber på toppen.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift