Pasta med fennikelsalami og burrata

Samlet tid ca. 15 minutter

Pasta med fennikelsalami, burrata og broccoli er en enkel, men smagfuld ret. Fennikelsalamien giver en krydret smag til den milde sprøde broccoli, der sammen med cremet burrata fuldender smagsoplevelsen. Pastaretten er hurtig at lave og god til både hverdag og som weekendmad.

Pasta med fennikelsalami og burrata
Forberedelsestid
15 min.
Tilberedningstid
0 min.
Samlet tid
15 min.

Ingredienser

  • 400g pasta
  • 200g Tapas Fennikelsalami
  • 500g broccoli
  • 20små tomater
  • 1tsk. chiliflager
  • 2fed hvidløg
  • 2dl basilikumblade
  • 1burrata
  • 1dl olivenolie
  • Salt & peber

Fremgangsmåde

  1. Kog pasta efter anvisning på pakken.
  2. Skær fennikelsalami i små tern og rist på en tør pande, til de er sprøde.
  3. Del tomater i halve og tilføj i panden.
  4. Skær broccoli i mundrette stykker og blancher i kogende vand.
  5. Tilsæt broccoli og hvidløg til panden og steg det hele i et par minutter.
  6. Vend den varme pasta i panden og smag til med chili, salt og peber.
  7. Anret i en stor skål med basilikumblade, burrata og olivenolie.
Opskriften indeholder:
Tapas Fennikelsalami

225 G | 59 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift