Brunchpølser og scrambled eggs

Samlet tid ca. 30 minutter

En klassiker på morgenbordet, som mætter godt og smager fantastisk sammen med ristede brunchpølser. Prøv vores Slagter Brunchpølser, der er godt krydrerede med vores egen krydderiblanding.

Brunchpølser og scrambled eggs
Forberedelsestid
10 min.
Tilberedningstid
20 min.
Samlet tid
30 min.

Ingredienser

  • 1pakke Slagter Lampe Brunchpølser
  • 6æg
  • 1dl sødmælk
  • 0.5tsk. salt
  • Smør til stegning

Fremgangsmåde

  1. Slå æggene ud i en skål. Hæld sødmælk og salt i og rør godt rundt.
  2. Smelt lidt smør på panden og vend æggemassen på den varme pande. Hvis du kun har én pande, kan du tænde ovnen på 60 C og holde de færdige æg varme i ovnen, mens du steger brunchpølserne.
  3. Server kold juice, groft brød og evt. et glas græsk yoghurt med sirup og friske blåbær til.
Opskriften indeholder:
Slagter Lampe Brunchpølser
Brunchpølser

2000 G | 239 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift