Morgenmadstoast med brunchpølser og æg

Samlet tid ca. 20 minutter

Nogle morgener skal der bare lidt mere til. Denne opskrift på morgenmadstoast med brunchpølser og æg er både nem, mættende og smager skønt. Sprød toast, smeltet ost, saftige brunchpølser og blødt tilberedt æg gør denne toast til en sikker vinder – både til hverdag og i weekenden. Opskriften fungerer perfekt som brunchopskrift, når du vil servere noget enkelt og lækkert, eller som et godt bud på æg til morgenmad, der er lidt udover det sædvanlige.

Morgenmadstoast med brunchpølser og æg
Forberedelsestid
10 min.
Tilberedningstid
10 min.
Samlet tid
20 min.

Ingredienser

  • 8Sønderjyske gourmet brunchpølser
  • 4skiver toastbrød
  • 4skiver ost
  • 2æg
  • 0.5rød peberfrugt
  • 20grønne vindruer
  • Purløg

Fremgangsmåde

  1. Rist brunchpølserne på en tør pande til de er gennemvarme og har taget farve.
  2. Skær peberfrugt i tynde strimler og halver vindruerne.
  3. Kog æg til de er blødkogt.
  4. Læg en skive ost på toastbrødet og varm det i ovnen, til osten er smeltet.
  5. Tag brødet ud af ovnen og top med lidt peberfrugt, et halveret blødkogt æg, to ristede brunchpølser og halve vindruer. Pynt med finthakket purløg.
Opskriften indeholder:
Sønderjyske gourmet brunchpølser

500 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift