Snackbrød med brunchpølser

Samlet tid ca. 60 minutter

Brug snackbrødet som en lækker hapser, i madpakken eller server som supplement til brunch med stegt rødbede, kartofler og yoghurt. Slagter Lampes krydrede chorizo brunchpølse er rigtig lækker i disse brød.

Snackbrød med brunchpølser
Forberedelsestid
40 min.
Tilberedningstid
20 min.
Samlet tid
60 min.

Ingredienser

  • 18stk. brunchpølser
  • 25gr gær
  • 0.5dl lunkent vand
  • 1knivspids salt
  • 1dl olivenolie
  • 500g grov hvedemel

Fremgangsmåde

  1. Udblød gæren i det lune vand, tilsæt olie, salt og mel. Ælt dejen, den skal klistre lidt, så sørg for at have fugtige hænder. Lav 18 små boller kom dem evt. i forme.
  2. Skær de 18 brunchpølser i halve og stik dem ned i bollerne 2 halve i hver.
  3. Hæv bollerne et lunt sted i ca. 30 minutter.
  4. Bag bollerne ved 200 grader i varmluft ovn i 15 minutter.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift