Snackbrød m. brunchpølser

Samlet tid ca. 60 minutter
Brug snackbrødet som en lækker hapser eller server som supplement til brunch med stegt rødbede, kartofler og yoghurt. Slagter Lampes krydrede chorizo brunchpølse er rigtig lækker i disse brød.
Snackbrød m. brunchpølser
Forberedelsestid
40 min.
Samlet tid
60 min.
Opskriften indeholder
Chorizo brunchpølser

Ingredienser

18stk. brunchpølser

25gr gær

0.5dl lunkent vand

1knivspids salt

1dl olivenolie

500g grov hvedemel

Fremgangsmåde

Udblød gæren i det lune vand, tilsæt olie, salt og mel. Ælt dejen, den skal klistre lidt, så sørg for at have fugtige hænder.
Lav 18 små boller kom dem evt. i forme.
Skær de 18 brunchpølser i halve og stik dem ned i bollerne 2 halve i hver.

Hæv bollerne et lunt sted i ca. 30 minutter.

Bag bollerne ved 200 grader i varmluft ovn i 15 minutter.

Opskriften indeholder:
Chorizo brunchpølser

500 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift