Snackbrød med brunchpølser
Samlet tid ca. 60 minutter
Brug snackbrødet som en lækker hapser, i madpakken eller server som supplement til brunch med stegt rødbede, kartofler og yoghurt. Slagter Lampes krydrede chorizo brunchpølse er rigtig lækker i disse brød.
Snackbrød med brunchpølser
Forberedelsestid
40 min.
Tilberedningstid
20 min.
Samlet tid
60 min.
Ingredienser
- 18stk. brunchpølser
- 25gr gær
- 0.5dl lunkent vand
- 1knivspids salt
- 1dl olivenolie
- 500g grov hvedemel
Fremgangsmåde
- Udblød gæren i det lune vand, tilsæt olie, salt og mel. Ælt dejen, den skal klistre lidt, så sørg for at have fugtige hænder. Lav 18 små boller kom dem evt. i forme.
- Skær de 18 brunchpølser i halve og stik dem ned i bollerne 2 halve i hver.
- Hæv bollerne et lunt sted i ca. 30 minutter.
- Bag bollerne ved 200 grader i varmluft ovn i 15 minutter.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift