Fennikelsalat med parmesan

Samlet tid ca. 40 minutter

Prøv en frisk og sprød fennikelsalat med en cremet og saltet smag fra parmesan. Vi har serveret den til vores røgede kålpølser, som har været en tur på grillen.

Fennikelsalat med parmesan
Forberedelsestid
20 min.
Samlet tid
40 min.
Opskriften indeholder
Kålpølser

Ingredienser

50g feldsalat

1fennikel

40g parmesan

40g pinjekerner

2spsk. olivenolie

1spsk. balsamicoeddike

Salt & peber

8Kålpølser

Fremgangsmåde

Skær fennikel i tynde skiver på mandolinjern. Bland det sammen med feldsalat.

Pisk en dressing sammen af olivenolie, balsamicoeddike, salt og peber og hæld den over salaten.

Rist pinjekerner på en tør pande og drys over salaten sammen med flager af parmesan.

Grill kålpølsen i ca. 20 minutter, indtil den karamelliserer.

Opskriften indeholder:
Slagte Lampe Kålpølser
Kålpølser

480 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift