Grillet kålpølse og spidskål med øl
Samlet tid ca. 36 minutter
Her er et hurtigt tip til lækkert tilbehør til de grillede kålpølser. Spidskålen får en lækker sødme, når den grilles og den mørke øl giver en ekstra dimension til smagen. Prøv selv.
Grillet kålpølse og spidskål med øl
Ingredienser
2pk. Slagter Lampe Kålpølser
2spidskål
1citron
1mørk øl
1dl olivenolie
1håndfuld valnødder grov hakket
Friske hindbær efter lyst.
Salt og peber.
Fremgangsmåde
Start grillen.
Spidskål ordnes og halveres. Sennep og olien røres sammen.
Når grillen er varm, grilles spidskål og halve citroner på skærefladen.
Kålpølserne lægges på grillen ude ved kanten.
Vend pølserne en gang imellem. Men de må meget gerne ligge og karamellisere.
Når spidskålen har fået en flot mørk farve, vendes kålen, og lidt mørk øl hældes over kålen. Dette gøres en gang imellem, så øllet sætter sig i smagen.
Når citronerne er mørke, presses saften ned i sennepsolien og smages til med salt og peber.
Når kålen er blød og færdig grillet, anrettes den på et fad.
Passende mængde sennepsdressing tilsættes med en ske, og valnødder og hindbær drysses ud over.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift