Grillspyd med chorizo og sweet potatoe
Samlet tid ca. 29 minutter
Grøntsager på spyd er lækkert tilbehør til grillpølser. Her har vi brugt de søde kartofler og kombineret med ost og chorizo, der sammen med pestoen fungerer godt til en Cheese BBQ Frankfurter.
Grillspyd med chorizo og sweet potatoe
Forberedelsestid
15 min.
Samlet tid
29 min.
Ingredienser
4sweet potatoe
200g fast mozzarella eller anden god smelteost
200g chorizopølse
2dl pesto
Lidt olie
Salt og peber
Fremgangsmåde
4 søde kartofler skrubbes og skæres i ca. 2 cm stykker og koges i saltvand i 8-10 minutter.
Fjern skindet og skær chorizopølsen i 2 cm stykker, skær også den faste mozzarella i 2 cm stykker.
Sæt nu skiftevis chorizo, ost, kartoffel på spyddet til det er fyldt godt op.
Pensel hele herligheden med lidt olie, krydder med salt og peber.
Kom spyddet på grillen, 5 minutter på hver side, kom pesto over og pensel med mere pesto, når det vendes.
Så snart det har fået god farve og varme, serveres det med det samme.
Lige før servering får det den sidste nadver af pesto.
Server med grillede Cheese BBQ Frankfurter.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift