Selleri fritter med bearnaise mayo
Samlet tid ca. 30 minutter
Danmarks Bedste Grillpølse – Cheese BBQ Frankfurter gør sig godt med sellerifritter og en hjemmerørt mayo med hakket, frisk estragon, så kan sommeren bare komme an.
Selleri fritter med bearnaise mayo
Ingredienser
2knoldselleri
2l olie
Salt
4æggeblommer
6dl olie
4spsk. sennep
Salt
2spsk. eddike
Frisk estragon
Fremgangsmåde
Skræl de to knoldselleri og skær dem i stave.
Hæld olien op i en gryde og varm den op ca. 190 grader, steg selleri i den varme olie. Lad fritterne dryppe af på køkkenrulle og drys med salt. Server selleri fritter med grillet Cheese BBQ Frankfurter.
Pisk æggeblommer med salt og tilsæt derefter eddike og sennep under piskning. Herefter piskes olien i. Så er der mayonnaise.
Bland mayonnaisen med hakket frisk estragon, og du har en lækker bearnaise mayonnaise.
Grundmayonnaisen kan også fint blandes med sesam olie og chili pasta, så du får en lækker chili mayo til dine fritter.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift