Fransk landgryde med Kålpølse
Samlet tid ca. 40 minutter
Fransk landgryde er en dejlig simreret, der passer godt til de kolde måneder. De røgede Kålpøser giver med rødvin og frisk timian god kraft til retten.
Fransk landgryde med Kålpølse
Ingredienser
400g Kålpølse
1løg
1aubergine
400g champignon
1dl god rødvin
3dl hønsefond
3fed hvidløg
5gulerødder
1kvist frisk timian
1dl fløde
Salt & peber
Fremgangsmåde
Skær kålpølse, løg og aubergine i tern og brun det hele i en stor gryde.
Skær champignon i kvarte og steg dem i gryden.
Skær gulerødder i mundrette stykker og tilføj i gryden med vin, fond, hvidløg og timian.
Læg låg på gryden og lad det simre i ca. 25 minutter.
Tilsæt fløde og lad retten koge lidt.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift