Fyldt peberfrugt med Kålpølse
Samlet tid ca. 50 minutter
De fyldte peberfrugter er populære blandt børn, og til Halloween kan du skære mønstre i peberfrugten, så der bliver en uhyggelig god stemning ved bordet.
Fyldt peberfrugt med Kålpølse
Ingredienser
4store orange peberfrugter
1pk. Kålpølser
1spsk. olie
1hakket løg
1fed hvidløg - presset
3dl ris eller quinoa
100g revet ost
1tsk. paprika
1tsk. karry
Salt & peber
Fremgangsmåde
Skær toppen af peberfrugterne og fjern kernerne.
Skær trekanter til øjne, næse og en mund i hver peberfrugt.
Skær pølserne i tern og steg i lidt olie i 5 minutter, tilsæt løg, hvidløg, karry og paprika og steg videre i yderligere 5 minutter.
Vend risen i og varm det hele igennem.
Fordel fyld i peberfrugter.
Slut af med revet ost og læg peberfrugtlåget på.
Sæt peberfrugterne i et ovnfast fad og bag dem ved 180 °C (varmluft) i ca. 20-30 minutter.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift