Fyldt peberfrugt med Kålpølse

Samlet tid ca. 50 minutter

De fyldte peberfrugter er populære blandt børn, og til Halloween kan du skære mønstre i peberfrugten, så der bliver en uhyggelig god stemning ved bordet.

Fyldt peberfrugt med Kålpølse
Forberedelsestid
20 min.
Samlet tid
50 min.
Opskriften indeholder
Kålpølser

Ingredienser

4store orange peberfrugter

1pk. Kålpølser

1spsk. olie

1hakket løg

1fed hvidløg - presset

3dl ris eller quinoa

100g revet ost

1tsk. paprika

1tsk. karry

Salt & peber

Fremgangsmåde

Skær toppen af peberfrugterne og fjern kernerne.

Skær trekanter til øjne, næse og en mund i hver peberfrugt.

Skær pølserne i tern og steg i lidt olie i 5 minutter, tilsæt løg, hvidløg, karry og paprika og steg videre i yderligere 5 minutter.

Vend risen i og varm det hele igennem.

Fordel fyld i peberfrugter.

Slut af med revet ost og læg peberfrugtlåget på.

Sæt peberfrugterne i et ovnfast fad og bag dem ved 180 °C (varmluft) i ca. 20-30 minutter.

Opskriften indeholder:
Slagte Lampe Kålpølser
Kålpølser

480 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift