Halve æg med kålpølseknas
Samlet tid ca. 30 minutter
Halve æg med lækkert fyld hører sig til forårets frokostbord. Prøv denne skønne version med sprødt knas fra de røgede kålpølser.
Halve æg med kålpølseknas
Ingredienser
8æg
0.5dl creme fraiche 38%
1tsk. karry
8dråber tabasco
Dild til pynt
Fremgangsmåde
Kog æg, pil og halver dem.
Fjern blommen med en ske og bland blomme, cremefraiche, karry og tabasco.
Hæld fyldet i en sprøjtepose og sprøjt fyldet i de halverede æg.
Steg kålpølser skåret i tern på en tør pande indtil de er sprøde. Kålpølserne kan være lettere at skære, hvis du koger dem i 5 min. og lader dem køle af.
Server æg med kålpølse knas og pynt med dild.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift