Kålpølse med lun kål
Samlet tid ca. 35 minutter
Den røgede kålpølse er velegnet til kålretter i vinterhalvåret, hvor vi trænger til krydrede retter med masser af smag. Her har vi mikset forskelligt kål med ristet chorizo pølse.
Kålpølse med lun kål
Ingredienser
4stk. kålpølser
100g chorizopølse
400g savojkål
100g grønkål
50g grønne bønner
1tsk. fennikelfrø
Salt & peber
Fremgangsmåde
Kog kålpølserne i 5 minutter og lad dem trække i vandet i 20 min.
Snit kål og skær bønnerne i mundrette stykker. Fjerne skindet på chorizopølsen og skær den i tynde skiver eller i små tern.
Steg chorizo først og vend kål og bønner i.
Tilsæt fennikelfrø og smag til med salt og peber.
Lad det snittede kål falde næsten helt sammen og tag det af varmen.
Server med kålpølser.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift