Kålpølser med majspandekager

Samlet tid ca. 40 minutter

Vi har brugt friske majs til de skønne majspandekager, der passer rigtig godt til vores gourmet kålpølse.

Kålpølser med majspandekager
Forberedelsestid
15 min.
Samlet tid
40 min.
Opskriften indeholder
Kålpølser

Ingredienser

4majskolber

4forårsløg

3æg str. M

1dl mælk

150g revet cheddarost

125g hvedemel

Olie til stegning

1bk. Løgspire

Fremgangsmåde

Grill majskolberne og skær majsene fra kolben.

Snit forårsløg i tynde ringe og finhak jalapenos.

Pisk æg og bland med mælk tilsæt cheddarost og hvedemel. Tilsæt majs og forårløg.

Lad det stå ca. 15 minutter og steg små tykke majskager ca. 4 minutter på hver side.

Grill kålpølserne ved svag varme ca. 10 – 15 minutter.

Server kålpølser med majs pandekager, cremefraiche og løgspire.

Opskriften indeholder:
Slagte Lampe Kålpølser
Kålpølser

480 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift