Kålpølser med majspandekager
Samlet tid ca. 40 minutter
Vi har brugt friske majs til de skønne majspandekager, der passer rigtig godt til vores gourmet kålpølse.
Kålpølser med majspandekager
Ingredienser
4majskolber
4forårsløg
3æg str. M
1dl mælk
150g revet cheddarost
125g hvedemel
Olie til stegning
1bk. Løgspire
Fremgangsmåde
Grill majskolberne og skær majsene fra kolben.
Snit forårsløg i tynde ringe og finhak jalapenos.
Pisk æg og bland med mælk tilsæt cheddarost og hvedemel. Tilsæt majs og forårløg.
Lad det stå ca. 15 minutter og steg små tykke majskager ca. 4 minutter på hver side.
Grill kålpølserne ved svag varme ca. 10 – 15 minutter.
Server kålpølser med majs pandekager, cremefraiche og løgspire.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift