Linsesalat med blomkål
Samlet tid ca. 45 minutter
Den rustikke linsesalat passer rigtig godt til de røgede kålpølser, der bliver ekstra lækre, når de grilles i ca. 20 minutter.
Linsesalat med blomkål
Forberedelsestid
10 min.
Tilberedningstid
35 min.
Samlet tid
45 min.
Ingredienser
- 1pakke kålpølser
- 500g blomkålsris
- 50g solsikkekerner
- 50g peanuts
- 100g linser
- 1dl persille
- 1.5dl olie
- Peber
- Salt
Fremgangsmåde
- Start med at koge linserne efter anvisning på pakken.
- Kog kålpølserne i 5 minutter. Herefter grilles kålpølserne ved svag varme.
- De kogte linser blandes med blomkålsrisen, ristede peanuts og solsikkekerner samt groft hakket persille.
- Til sidst blandes olie og eddike sammen og vendes i salaten.
- Server de lækre grillede kålpølser med linsesalaten.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift