Linsesalat med blomkål

Samlet tid ca. 45 minutter

Den rustikke linsesalat passer rigtig godt til de røgede kålpølser, der bliver ekstra lækre, når de grilles i ca. 20 minutter.

Linsesalat med blomkål
Forberedelsestid
10 min.
Samlet tid
45 min.
Opskriften indeholder
Kålpølser

Ingredienser

1pakke kålpølser

500g blomkålsris

50g solsikkekerner

50g peanuts

100g linser

1dl persille

1.5dl olie

Peber

Salt

Fremgangsmåde

Start med at koge linserne efter anvisning på pakken.

Kog kålpølserne i 5 minutter. Herefter grilles kålpølserne ved svag varme.

De kogte linser blandes med blomkålsrisen, ristede peanuts og solsikkekerner samt groft hakket persille.

Til sidst blandes olie og eddike sammen og vendes i salaten.

Server de lækre grillede kålpølser med linsesalaten.

Opskriften indeholder:
Slagte Lampe Kålpølser
Kålpølser

480 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift