Minitærter med kålpølse

Samlet tid ca. 40 minutter

Små lune tærter vækker altid begejstring på frokostbordet. Prøv disse skønne tærter med den røgede kålpølse og purløg.

Minitærter med kålpølse
Forberedelsestid
10 min.
Samlet tid
40 min.
Opskriften indeholder
Kålpølser

Ingredienser

2ruller tærtedej

3æg

200g creme fraiche

0.5bundt purløg

salt & peber

4Kålpølser

Fremgangsmåde

Kog kålpølserne i 5 min. og lad dem hvile i vandet i 15 min. Tag dem op af vandet til afkøling.

Stik cirkler af tærtedejen med et glas, læg dejen i en smurt muffinform.

Hak purløg fint.

Pisk med en gaffel æg, creme fraiche, salt og peber sammen i en skål og tilsæt purløg.

Fyld formene ½ op og tilsæt tynde skiver af kålpølse.

Bag i ovn på midterste rille i 20 minutter ved 200 grader.

Opskriften indeholder:
Slagte Lampe Kålpølser
Kålpølser

480 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift