Minitærter med kålpølse
Samlet tid ca. 40 minutter
Små lune tærter vækker altid begejstring på frokostbordet. Prøv disse skønne tærter med den røgede kålpølse og purløg.
Minitærter med kålpølse
Ingredienser
2ruller tærtedej
3æg
200g creme fraiche
0.5bundt purløg
salt & peber
4Kålpølser
Fremgangsmåde
Kog kålpølserne i 5 min. og lad dem hvile i vandet i 15 min. Tag dem op af vandet til afkøling.
Stik cirkler af tærtedejen med et glas, læg dejen i en smurt muffinform.
Hak purløg fint.
Pisk med en gaffel æg, creme fraiche, salt og peber sammen i en skål og tilsæt purløg.
Fyld formene ½ op og tilsæt tynde skiver af kålpølse.
Bag i ovn på midterste rille i 20 minutter ved 200 grader.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift