Risotto med kålpølse
Samlet tid ca. 45 minutter
Efterårets retter med svampe er lækre og kan varieres på mange måder. Her har vi serveret vores røgede kålpølser til en risotto m. svampe. De røgede kålpølser passer godt som tilbehør til ris- og grønsagsretter. Denne opskrift er et godt bud.
Risotto med kålpølse
Ingredienser
2løg
2fed hvidløg
25g smør
400g risottoris
2spsk. olivenolie
4dl hvidvin
1l grønsagsbouillon
500g blandede svampe
2store håndfulde spinat
100g revet parmesan
Fremgangsmåde
Hak løg og hvidløg fint. Sauter løg i smør til de er klare, tilsæt risen og svits i ca. 1 minut.
Hæld hvidvin ved og rør, skru ned for varmen og hæld lidt bouillon ved.
Lad risen absorbere væden og hæld mere bouillon ved. Gentag processen i ca. 15-20 minutter.
Kog kålpølsen i 5 minutter og lad den trække i 20 minutter.
Rengør svampene og skær dem i mundrette stykker.
Steg de rengjorte svampe på en tør pande.
Tag gryden af varmen og rør stegte svampe, spinat og parmesan i risottoen, server med brød, ekstra parmesan og kålpølser.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift