Savoykålsalat

Samlet tid ca. 45 minutter
Brug gerne årstidens danske salater, når du laver tilbehør til aftensmaden. Sprød savoykålsalat passer godt til den røgede kålpølse.
Savoykålsalat
Forberedelsestid
30 min.
Samlet tid
45 min.
Opskriften indeholder
Kålpølser

Ingredienser

1pakke kålpølser

1savoykål

0.25rød spidskål

3små røde æbler

0.5dl. citronsaft

1stk. fennikel

2dl piskefløde

2spsk. sukker

4spsk. citronsaft

Fremgangsmåde

Skyl kål blade og snit dem helt fint.

Vask æbler og skær i små tern.

Fennikel skæres helt fint i skiver.

Vend salaten med citronsaft så den ikke oxidere.

Dressing:

Bland piskefløde, sukker og citronsaft sammen og sørg for sukkeret er helt opløst.

Vend salaten sammen og dryp med dressingen.

Nu er salaten klar til at blive serveret til de kogte kålpølser.

Opskriften indeholder:
Slagte Lampe Kålpølser
Kålpølser

480 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift