Savoykålsalat
Samlet tid ca. 45 minutter
Brug gerne årstidens danske salater, når du laver tilbehør til aftensmaden. Sprød savoykålsalat passer godt til den røgede kålpølse.
Savoykålsalat
Forberedelsestid
30 min.
Tilberedningstid
15 min.
Samlet tid
45 min.
Ingredienser
- 1pakke kålpølser
- 1savoykål
- 0.25rød spidskål
- 3små røde æbler
- 0.5dl. citronsaft
- 1stk. fennikel
- 2dl piskefløde
- 2spsk. sukker
- 4spsk. citronsaft
Fremgangsmåde
- Skyl kålblade og snit dem helt fint.
- Vask æbler og skær i små tern.
- Fennikel skæres helt fint i skiver.
- Vend salaten med citronsaft så den ikke oxidere.
- Bland piskefløde, sukker og citronsaft sammen og sørg for at sukkeret er helt opløst.
- Vend salaten sammen og dryp med dressingen.
- Nu er salaten klar til at blive serveret til de kogte kålpølser.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift