Spinattærte med feta og Kålpølser

Samlet tid ca. 60 minutter

En nem og dejlig opskrift på spinattærte med feta og kålpølse. Vores Kålpølser fungerer rigtig godt som smagsgiver og er særdeles velegnet til fyld i tærter.

Spinattærte med feta og Kålpølser
Forberedelsestid
25 min.
Samlet tid
60 min.
Opskriften indeholder
Kålpølser

Ingredienser

1pk butterdej

3æg

3dl mælk

2forårsløg

75g feta

50g spinat

150g Kålpølse

2tsk. paprika

Salt & peber

Fremgangsmåde

Beklæd en tærteform på ca. 30 cm i diameter med butterdej.

Skær forårsløgene i tynde skiver. Damp spinaten. Fordel i butterdejen og smuldr feta over.

Pisk æg, mælk, paprika, salt og peber sammen. Hæld æggemassen over butterdejen.

Skær kålpølsen ud i mindre tern og læg øverst i tærten.

Bag tærten i ca. 35 minutter ved 200 grader.

Opskriften indeholder:
Slagte Lampe Kålpølser
Kålpølser

480 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift