Spinattærte med feta og Kålpølser
Samlet tid ca. 60 minutter
En nem og dejlig opskrift på spinattærte med feta og kålpølse. Vores Kålpølser fungerer rigtig godt som smagsgiver og er særdeles velegnet til fyld i tærter.
Spinattærte med feta og Kålpølser
Ingredienser
1pk butterdej
3æg
3dl mælk
2forårsløg
75g feta
50g spinat
150g Kålpølse
2tsk. paprika
Salt & peber
Fremgangsmåde
Beklæd en tærteform på ca. 30 cm i diameter med butterdej.
Skær forårsløgene i tynde skiver. Damp spinaten. Fordel i butterdejen og smuldr feta over.
Pisk æg, mælk, paprika, salt og peber sammen. Hæld æggemassen over butterdejen.
Skær kålpølsen ud i mindre tern og læg øverst i tærten.
Bag tærten i ca. 35 minutter ved 200 grader.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift