Vafler med kartoffel og kålpølse
Samlet tid ca. 45 minutter
Det er blevet rigtig populært at lave vafler i det salte køkken, og så er det lidt hyggeligt at lave vafler. Vi har tryllet en lækkerbisken frem med kartoffel og kålpølse. Top den med lidt salat og syltede rødløg, og gem et par stykker til madpakken.
Vafler med kartoffel og kålpølse
Ingredienser
4æg
2.5dl sødmælk
2spsk. olie
200g hvedemel
0.5tsk. salt
2Kålpølser
100g revet rå kartoffel
100g smør til stegning
Fremgangsmåde
Kog kålpølserne i 5 minutter og lad dem trække i 20 minutter.
Pisk æg, mælk og olie sammen. Tilsæt mel og salt.
Varm vaffeljernet op, smelt lidt smør i jernet. Fyld dejen i og drys med revet kartoffel og tynde skiver kålpølse.
Steg vaflerne i ca. 5 minutter og hold dem varme i ovnen imens resten steges.
Pynt med salat og syltede rødløg. Spis dem til frokost og gem et par stykker til madpakken.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift