Focaccia sandwich med stracciatella
Samlet tid ca. 25 minutter
Nogle gange har man bare lyst til en sandwich, der smager af lidt mere. Focaccia sandwich med stracciatella og Tapas Fennikelsalami er en af de der kombinationer, hvor alt bare går op i en højere enhed. Det bløde focacciabrød, den cremede stracciatella og let krydrede fennikelsalami – det er simpelt, men smager som noget fra en lille café i Italien. En nem opskrift, der passer perfekt til frokost, picnic eller når du gerne vil forkæle dig selv lidt i hverdagen.
Focaccia sandwich med stracciatella
Forberedelsestid
10 min.
Tilberedningstid
15 min.
Samlet tid
25 min.
Ingredienser
- 0.5stk. focacciabrød
- 2.5dl. rød pesto
- 1Tapas Fennikelsalami
- 4dl. rucolasalat
- 2mozzarellakugler
- 1.5dl. fløde
- 3spsk. olivenolie
- Salt & peber
- 1dl. kapers
Fremgangsmåde
- Start med den hjemmelavede stracciatella, da den skal stå i køleskabet i mindst 1 time, gerne natten over.
- Riv mozzarellakuglen i mindre stykker og bland den sammen med fløde i en skål. Stil den på køl.
- Smag din stracciatella til med salt og peber og hæld olivenolie over.
- Køb eller bag dit eget focacciabrød til sandwichen. Du skal bruge, hvad der svarer til en halv bradepande til 4 personer.
- Flæk brødet på langs og smør et tykt lag pesto på både top og bund.
- Skær tynde skiver af Tapas Fennikelsalamien og fordel i et jævnt lag på den ene halvdel af brødet.
- Tilføj en god mængde stracciatella, rucolasalat og drys lidt kapers ud over, inden toppen lægges på.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift