Spinatstang med Fennikelsalami
Samlet tid ca. 45 minutter
Udvid påskefrokosten med en lækker spinatstang med Fennikelsalami. En skøn smagsoplevelse af sprød butterdej, cremet spinatfyld og pikant smag fra salami. Opskriften på butterdejsstang med spinat er perfekt som en del af et frokostbord, til tapas eller en hurtig snack.
Spinatstang med Fennikelsalami
Forberedelsestid
20 min.
Tilberedningstid
25 min.
Samlet tid
45 min.
Ingredienser
- 1pk. butterdej
- 1løg
- 3fed hvidløg
- 120g frossen spinat
- 1tsk. oregano
- Peber
- 200g feta
- 2æg
- 75g Tapas Fennikelsalami
- Sesamfrø
Fremgangsmåde
- Hak løg og hvidløg fint og steg på en pande i et par minutter til de er møre.
- Tilsæt spinat, oregano og peber og steg indtil væsken er fordampet.
- Køl blandingen ned. For hurtigst afkøling kan du fordele det på en stor tallerken.
- Når det er afkølet, tilsættes feta og 1 sammenpisket æg i blandingen.
- Skær Tapas Fennikelsalamien i små tern.
- Forvarm din ovn til 180 grader.
- Rul butterdejen ud og fordel fyldet i midten på den lange side.
- Drys med tern af fennikelsalamien.
- Fold siderne ind over fyldet, og tryk den lidt flad, så den bliver nemmere at skære. Skær skiver af 2-3 cm.
- Læg stykkerne på bagepapir, pensl med 1 sammenpisket æg og top med sesamfrø. Bag i ovnen i 20-25 minutter til butterdejen er gylden og sprød.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift