Fyldte æg med bacon – deviled eggs

Samlet tid ca. 30 minutter

Fyldte æg, eller deviled eggs, er perfekte til påskebordet, men kan spises året rundt. Opskriften på deviled eggs er nem at følge og kræver kun ingredienser, de fleste allerede har i køleskabet. De halve æg med den bløde, cremede midte af æggeblomme, sennep og mayonnaise smager skønt og kan med stor fordel forberedes dagen inden, de skal serveres.

Fyldte æg med bacon – deviled eggs
Forberedelsestid
15 min.
Tilberedningstid
15 min.
Samlet tid
30 min.

Ingredienser

  • 4æg
  • 1spsk. dijonsennep
  • 1spsk. mayonnaise
  • 1spsk. cremefraiche 18%
  • Paprika
  • Salt
  • Purløg
  • 8skiver Tørsaltet Bacon

Fremgangsmåde

  1. Kog æggene i ca. 10 minutter afhængigt af størrelsen. Æggene skal være hårdkogte.
  2. Afkøl æggene og pil dem.
  3. Skær æggene på langs og fjern forsigtigt blommen, som skal op i en skål.
  4. Tilsæt dijonsennep, mayonnaise og cremefraiche i skålen og bland det hele godt sammen. Smag til med paprika og salt.
  5. Læg de tomme halve æg på et fad eller en tallerken og fyld massen i. Du kan med fordel fylde massen i en sprøjte- eller frysepose, så du nemmere kan fordele det.
  6. Stil de fyldte æg i køleskabet.
  7. Skær 8 tynde skiver af vores Tørsaltet Bacon og steg på en tør pande til det er gyldent og sprødt.
  8. Tag æggene ud af køleskabet inden servering, drys med hakket purløg og top med sprødstegt bacon.
Opskriften indeholder:
Tørsaltet Bacon

400 G | 59.95 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift