Pebersalami med æggesalat

Samlet tid ca. 20 minutter

Pebersalami og æggesalat er en god kombination af krydret, cremet og fyldig smag. Denne opskrift er ideel til påskefrokosten, madpakken eller som en del af et brunchbord. Den krydrede og røgede Pebersalami sammen med den milde og luftige æggesalat smager skønt på en skive friskbagt rugbrød. Opskriften på æggesalat er nem at lave og kræver få ingredienser, så du uden besvær kan lave lidt ekstra lækkert.

Pebersalami med æggesalat
Forberedelsestid
10 min.
Tilberedningstid
10 min.
Samlet tid
20 min.

Ingredienser

  • 4skiver rugbrød
  • 1Pebersalami
  • 150g cremefraiche
  • 1tsk. karry
  • 1spsk. mangochutney
  • 20vindruer
  • 2syltede drueagurker
  • 3æg
  • Salt & peber

Fremgangsmåde

  1. Rør cremefraiche med karry og mangochutney.
  2. Kog æggene og lad dem afkøle.
  3. Halver vindruerne og fjern kernerne. Hak dem fint.
  4. Hak æggene groft.
  5. Skær drueagurkerne i små tern.
  6. Bland vindruer, æg og drueagurker i dressingen.
  7. Skær skiver af Pebersalami og anret på et rugbrød. Top med æggesalaten og pynt med krydderurter.
Opskriften indeholder:
Slagter Lampe Pebersalami
Pebersalami

250 G | 49 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift