Pizza bianco med bacon, kartofler og rosmarin

Samlet tid ca. 20 minutter

Pizza bianco med bacon, kartofler og rosmarin er en klassiker, der aldrig går af mode. Kartoffelpizza har længe været en favorit, og her får du en hjemmelavet version, der smager lige så godt, som den ser ud. Vi har brugt vores lækre tørsaltede bacon, der er krydret med peber - helt perfekt til pizza. Pizzaen er nem at lave, imponerende at servere og perfekt til en middag, hvor smag og kvalitet går hånd i hånd. Brug gerne vores biga pizzadej, der skal forberedes 2 dage i forvejen, så får du en sprød og smagfuld bund.

Pizza bianco med bacon, kartofler og rosmarin
Forberedelsestid
15 min.
Tilberedningstid
5 min.
Samlet tid
20 min.

Ingredienser

  • 4pizzadeje á 275 g
  • 200g Tørsaltet Bacon
  • 2mellemstore kartofler
  • 0.5dl creme fraiche 38%
  • 50g revet parmesan
  • 1spsk. olivenolie
  • 2kviste rosmarin

Fremgangsmåde

  1. Find din forberedte Slagter Lampe biga pizzadej frem.
  2. Skyl og skær kartofler i skiver, gerne så tynde som muligt, og læg i koldt vand for at trække stivelse ud.
  3. Kog kartoffelskiverne i 2 minutter og dræn dem i en si.
  4. Skær bacon i så tynde skiver som muligt og steg dem, så de er halvstegte, da de ellers ikke får nok tilberedning.
  5. Forbered pizzadejen ved at presse fra midten af dejen, undgå at ramme kanten.
  6. Smør bunden med cremefraiche, fordel osten, top med kartoffelskiver og slut af med bacon. Dryp med olivenolie.
  7. Bag i pizzaovn i ca. 90 til 120 sekunder eller på bagestål i en ovn i ca. 6 minutter ved max varme.
  8. Server med finthakket rosmarin på toppen.
Opskriften indeholder:
Tørsaltet Bacon

400 G | 59.95 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift