Pizza med gorgonzola og Jalapeñosalami
Samlet tid ca. 90 minutter
Pizza med gorgonzola og jalapeñosalami er en smagfuld og let krydret pizza, der kombinerer det cremede fra osten med det stærke fra salamien. En oplagt opskrift til dig, der gerne vil prøve en hjemmelavet pizza med lidt mere kant. Perfekt til både pizzaaften, gæstemad eller når du bare har lyst til en spicy pizza med masser af smag.
Pizza med gorgonzola og Jalapeñosalami
Forberedelsestid
70 min.
Tilberedningstid
20 min.
Samlet tid
90 min.
Ingredienser
- 15g gær
- 3dl vand
- 400g hvedemel
- 2tsk. salt
- 2spsk. olivenolie
- 1dl tomatsauce eller pizzasauce
- 200g revet ost
- 100g gorgonzola
- 1rødløg
- 1Tapas Jalapeñosalami
- Frisk timian
Fremgangsmåde
- Start med at lave pizzadejen. Du kan med fordel lave dejen dagen inden og lade den stå i køleskabet natten over. Du kan også bruge en god færdigkøbt bund.
- Rør gær ud i lunkent vand og tilsæt mel lidt ad gangen. Tilføj salt og olivenolie og rør dejen sammen. Ælt dejen i røremaskine eller med hænderne.
- Lad dejen hæve mindst 1 time eller lad den stå natten over.
- Lav to runde bunde af den færdighævede dej.
- Smør bunden med tomatsauce, drys med revet ost og tilføj små stykker af gorgonzola.
- Skær rødløg og Tapas Jalapeñosalami i tynde skiver og læg på pizzaen.
- Bag pizzaen på grillen til bunden er sprød eller ved 250 grader almindelig ovn i cirka 10 minutter.
- Pynt den færdige pizza med frisk timian.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift