Pizza med Kålpølse og sprød grønkål

Samlet tid ca. 20 minutter

Pizza med Kålpølse og sprød grønkål er en simpel, men virkelig smagfuld måde at pifte pizzatoppingen op på. Den røgede Kålpølse giver masser af smag, og den sprøde grønkål og tynde rødløgsskiver topper det hele med friskhed og knas. Hjemmelavet pizza, der smager af hygge og lidt ekstra. Brug vores opskrift på Slagter Lampes biga pizzadej, den skal forberedes 2 dage i forvejen.

Pizza med Kålpølse og sprød grønkål
Forberedelsestid
15 min.
Tilberedningstid
5 min.
Samlet tid
20 min.

Ingredienser

  • 4pizzadeje á 275 g
  • 0.5dl tomatsauce
  • 75g mozzarella
  • 2Kålpølser
  • 1rødløg
  • En håndfuld grønkål
  • 1spsk. olivenolie
  • 50g revet parmesan

Fremgangsmåde

  1. Find din forberedte Slagter Lampe biga pizzadej frem.
  2. Dræn mozzarella ved at dele den i flere stykker og læg i en si.
  3. Skær Kålpølse i så tynde skiver som muligt.
  4. Skær tynde ringe af rødløg.
  5. Klargør kålen i mundrette stykker.
  6. Forbered pizzadejen ved at presse fra midten af dejen, undgå at ramme kanten.
  7. Smør med tomatsauce, fordel mozzarella, top med kålpølseskiver, rødløg og grønkål, dryp med olivenolie.
  8. Bag i pizzaovn i ca. 90 til 120 sekunder eller på bagestål i ovn i ca. 6 minutter ved max varme.
  9. Riv parmesan over pizzaen.
Opskriften indeholder:
Slagte Lampe Kålpølser
Kålpølser

480 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift