Pasta med fennikelsalami og burrata
Samlet tid ca. 15 minutter
Pasta med fennikelsalami, burrata og broccoli er en enkel, men smagfuld ret. Fennikelsalamien giver en krydret smag til den milde sprøde broccoli, der sammen med cremet burrata fuldender smagsoplevelsen. Pastaretten er hurtig at lave og god til både hverdag og som weekendmad.
Pasta med fennikelsalami og burrata
Ingredienser
400g pasta
200g Tapas Fennikelsalami
500g broccoli
20små tomater
1tsk. chiliflager
2fed hvidløg
2dl basilikumblade
1burrata
1dl olivenolie
Salt & peber
Fremgangsmåde
Kog pasta efter anvisning på pakken.
Skær fennikelsalami i små tern og rist på en tør pande, til de er sprøde.
Del tomater i halve og tilføj i panden.
Skær broccoli i mundrette stykker og blancher i kogende vand.
Tilsæt broccoli og hvidløg til panden og steg det hele i et par minutter.
Vend den varme pasta i panden og smag til med chili, salt og peber.
Anret i en stor skål med basilikumblade, burrata og olivenolie.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift