Kålpølse med bagt blomkål
Samlet tid ca. 35 minutter
Brug årstidens grøntsager her i efteråret, hvor du også kan få danske blomkål. Blomkålen får en sødme, når den bages i ovnen og passer rigtigt godt til Slagter Lampes kålpølse.
Kålpølse med bagt blomkål
Ingredienser
1blomkål
200g Prima Donna ost eller lignende hårde, salte ost
3spsk. æbleeddike
2fed hvidløg
Salt & peber
Fremgangsmåde
Skær blomkål fra top til tå ned igennem i tynde skiver og læg skiverne på bagepapir.
Riv osten over.
Hak hvidløg fint og drys over blomkålen.
Stænk til sidst med æble eddike.
Krydder med salt og peber.
Bag i ovnen ved 200 grader i 12-15 minutter.
Tag kålen ud, når den er gylden og gratineret.
Køl den og skær den i mindre mundrette stykker.
Server til kålpølser, som du koger i 5 min. og lader trække i kogevandet i 20 min. Server straks når de er klar.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift