Pita med sprød kålpølse
Samlet tid ca. 20 minutter
En rest kålpølse kan nemt blive til noget helt nyt og lækkert. Her får du en nem opskrift på pita med sprød kålpølse, friske spinatblade og syltede rødløg. En hurtig hverdagsret, der både fungerer som frokost, aftensmad eller en lun madpakke. Når kålpølsen ristes sprød på panden, får den masser af smag og bid, og sammen med det syrlige og friske fyld opstår den perfekte balance i en lun pita.
Pita med sprød kålpølse
Forberedelsestid
10 min.
Tilberedningstid
10 min.
Samlet tid
20 min.
Ingredienser
- 4Kålpølser (gerne en rest)
- 4pitabrød
- 2store håndfulde frisk spinat
- 1avocado
- 1dl syltede rødløg
- 4spsk. mayonnaise
Fremgangsmåde
- Skær den kolde kålpølse i tynde skiver. Steg dem sprøde og gyldne på en tør pande. Det tager ca. 5–7 minutter. Har du ikke en rest, skal de have længere tid på panden.
- Skyl spinaten og lad den dryppe af. Find de syltede rødløg frem. Du kan bruge hjemmelavede eller købe dem færdige.
- Skær avocado i mindre skiver.
- Lun pitabrødene i ovnen eller på en brødrister, så de bliver bløde og let sprøde.
- Smør brødene indvendigt med mayonnaise. Fyld med spinatblade, avocado, sprød kålpølse og syltede rødløg. Top evt. med lidt friske krydderurter.
- Servér med det samme. Pitabrødene smager allerbedst, mens kålpølsen stadig er lun og sprød.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift