Sensommersalat med grillet Kålpølse

Samlet tid ca. 45 minutter

Kålpølsen bliver rigtig lækker på grillen, giv den 20 min. så den karamelliserer og server den i mundrette stykker på en sensommersalat med hvedekerner.

Sensommersalat med grillet Kålpølse
Forberedelsestid
15 min.
Samlet tid
45 min.
Opskriften indeholder
Kålpølser

Ingredienser

60g hasselnødder

8små blommer

6stænger bladselleri

3dl kogte hvedekerner

100g soltørrede tomater i olie

Fremgangsmåde

Vend hasselnødder, blommer i både, fintsnittet bladselleri med kogte hvedekerner.

Hak soltørret tomat og vend rundt i salaten.

Smag til med salt og peber.

Grill kålpølsen ved svag varme i ca. 15  – 20 min. eller kog den efter anvisningen på pakken.

Skær kålpølsen i mundrette stykker og server kålpølsen med efterårssalaten.

Opskriften indeholder:
Slagte Lampe Kålpølser
Kålpølser

480 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift